O mnie
Jestem absolwentką Uczelni Społeczno-Medycznej usytuowanej w Warszawie. Ukończyłam 5 letnie studia magisterskie na kierunku dietetyka kliniczna. Aktywnie uczestniczę w szkoleniach by stale aktualizować i poszerzać swoją wiedzę.
W drodze po własne cele odkryłam swoją pasję jaką jest dietetyka oraz sport. Poprzez własne doświadczenia odnalazłam niezawodny system żywienia dla kształtowania sylwetki- w każdym z jego etapów. Znajdę rozwiązanie na każdy z problemów, które mogą stanąć na Twojej drodze do utrzymania zdrowia oraz ukształtowania sylwetki Twoich marzeń.
Posiadam wieloletnie doświadczenie w pracy z pacjentem i specjalizuję się dietoterapią chorób układu pokarmowego, chorób żołądkowo-jelitowych, chorób metabolicznych, chorób autoimmunologicznych, chorób tarczycy, chorób sercowo-naczyniowych, zaburzeń hormonalnych, problemów skórnych, dietoterapią pacjentów niedożywionych oraz dolegliwości nerkowych.
Co decyduje o tym, że spośród innych ofert pacjenci wybierają moją?
- holistyczne oraz indywidualne podejście do pacjenta;
- zadowolenie pacjentów z osiąganych wyników w zakresie poprawy sylwetki oraz poprawy wyników badań i eliminacji uciążliwych objawów chorób.
- gwarantowany efekt ubytku kilograma na tydzień podczas stosowania diety redukcyjnej, stabilna redukcja bez zastojów wagowych od początku do samego końca redukcji;
- proces redukcji opiera się o niski deficyt kaloryczny oraz niską aktywność fizyczną w związku z czym pacjent nie jest głodny ani przemęczony.
- w przypadku diet na zwiększenie masy ciała stabilny wzrost masy ciała, skutkujący przyrostem beztłuszczowej masy ciała, czyli mięśni;
- stała kontrola co tygodniowych postępów pacjenta;
- we współpracy indywidualnej stały i nieograniczony kontakt z dietetykiem drogą elektroniczną, wsparcie podczas współpracy,
- profesjonalnie przygotowany plan dietetyczny- wygenerowany w programie, zawiera listę zakupów,
- diety oparte są o szybkie i łatwe do przygotowania posiłki, a zarazem smaczne i urozmaicone,
- produkty są łatwo dostępne, wyjątek mogą stanowić jedynie diety kliniczne eliminacyjne w których niezbędne jest wprowadzenie odmiennych produktów np. celiakia- pieczywo bezglutenowe, przewlekła choroba nerek- pieczywo niskobiałkowe itp.
- diety są bardzo dobrze zbilansowane, zawierają wszystkie niezbędne witaminy, makroelementy i mikroelementy w związku z czym nie znajdziemy w nich żadnych magicznych specyfików np. gotowych mieszanek witaminowych w formie koktajli itp.
- suplementacja jest wprowadzana tylko w koniecznych przypadkach, które mają swoje potwierdzenie w wynikach badań pacjenta.